Beatrijs

Beatrijs van Brakel
Is sinds 2002 werkzaam in het bedrijfsleven als manager, adviseur en coach.

In het begeleiden van mensen, is haar ervaring dat je tot op een bepaald niveau mensen kunt helpen dieper inzicht in zichzelf te krijgen middels gesprekken, en soms is dat genoeg. Daar waar ze zag dat mensen uit balans raakten en daarbij lichamelijke klachten ontwikkelden, ontstond haar interesse en zoektocht om zich verder te verdiepen in de relatie tussen de werking van lichaam en geest en de invloed die we zélf hebben op onze gezondheid, veerkracht en herstelvermogen. Van daaruit begon ze zich te bekwamen in onder meer hartcoherentie training en startte zij in 2014 samen met Stefan Ottenheijm Praktijk Manu.

​Haar ervaring leert dat genezing en groei op een diepere laag mogelijk is, waarbij mensen met toenemend zelfbewustzijn ‘gezondere’ keuzes kunnen maken in het leven. Het werken met mensen op deze manier inspireert haar elke dag opnieuw.

 

Beatrijs is aangesloten bij en gecertificeerd door:

 • Nederlandse Orde voor Beroepscoaches
 • HeartMath Benelux voor het geven van hartcoherentie training en coaching
 • ASSESSIO talentindex voor het vakkundig inzetten van psychologische assessments

Stefan Ottenheijm
Is arts met expertise in leefstijlgeneeskunde en coaching.

Hij heeft veel werkervaring in het ziekenhuis waaronder meer dan 10 jaar ervaring op de spoedeisende hulp. Tevens werkt hij al jaren als keuringsarts in het bedrijfsleven. Vanuit de intentie mensen echt te helpen bij gezonder worden en minder medicijnen en spoedeisende hulp nodig te hebben is hij zich gaan verdiepen in verschillende geneeskundige methoden die dat kunnen.  Hij heeft zich geschoold in leefstijlgeneeskunde en is gaan werken als coach en trainer van individuen en voor organisaties. De behandelmethoden die hij inzet hebben gemeen dat ze op de hele mens gericht zijn en de veerkracht en afweer versterken.

Stefan

Stefan begeleid mensen en organisaties op een zorgvuldige manier in hun gezondheid en versterkt deze. Hij is ervan overtuigd dat een arts iemands zelfherstellend vermogen kan helpen versterken zodat de gezondheid op een duurzame manier verbeterd wordt. Het uiteindelijke doel is gezonder en gelukkiger zijn.

 

Stefan is BIG-geregistreerd en aangesloten bij:

 • de Artsen Vereniging voor Integrale Geneeskunde (AVIG).
 • Arts en Leefstijl
 • Heart Math: Coach en groepstrainer hartcoherentie

retraite aanbod

Kom tot rust, vind balans en verbind met jezelf tijdens onze retraite op Landgoed Altenbroek. Ontsnap aan de dagelijkse drukte om je te richten op jezelf. Observeer en leer van jezelf en van anderen. Verminder stress door je onder te dompelen in de natuur en een gezonde leefstijl te ervaren.

Bekijk retraite

Retraite op Recept (5-daags)

 • 23 t/m 27 juni 2024 (bijna vol)
 • Incl. vervolg sessie na 3 mnd
 • Landgoed Altenbroek (nabij Maastricht)
 • Natuur en unieke waterbron
 • Meetbaar resultaat
 • Incl. arts én coach
Nu boeken

Laat van je horen!

Wacht niet langer en investeer in je gezondheid! Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze retraite je kan helpen bij het vinden van balans, rust en verbinding met jezelf. Jouw gezondheid is belangrijk voor ons en we kijken er naar uit om je te helpen op jouw pad naar welzijn.

  Contact section background